Allmänt om kurser
Till vänster hittar du länkar till alla typer av kurser som vi ger. Klicka på den som är aktuell för dig och se vad vi har att erbjuda. När en kurs är öppen för anmälan finns det en länk till vårat anmälningsformulär  som du klickar på för att anmäla dig (finns även till vänster längst ner) Inom en vecka får du svar på om du kommit med på kursen eller står som reserv. Hör du inget inom den veckan skicka ett mejl till kurs@sbkhalmstad.se

Är man medlem i Halmstad hundungdom och valt SBK Halmstad som sin specialklubb och finns med i vårat medlemsregister får man 200 kr rabatt på alla våra kurser.

Betalning 
Glöm inte att det är viktigt att betalningen kommer in i tid och att pengarna har kommit in till sista betalningsdagen, annars kan det hända att vi tar in en reserv på din plats. 

Lämna återbud
Om du av någon anledning måste lämna återbud på en kurs du anmält dig till ska detta ske till klubben på kurs@sbkhalmstad.se 

Nytt!
Deltaga på kurs
* Man får gå max 2 kurser/termin samtidigt med sin hund och då ska det vara 2 olika typer av kurser. Alltså man kan inte gå 2 agility kurser eller 2 rallykurser samtidigt med en och samma hund. Går man på kurs med olika hundar, gäller inte detta.
*Står man som reserv till en eller flera kurser av samma sort, stryks man som reserv när man kommer med i en av kurserna.

Frågor?
Har du några frågor om våra kurser så är du välkommen att mejla till kurs@sbkhalmstad.se 


Idéellt arbete
Tänk på att alla som arbetar/hjälper till på klubben gör en ideell insats. Det innebär att det ibland kan ta några dagar innan du får svar på ett mail. Det innebär också att det kan ta några dagar innan vi har uppdaterat våra kurssidor med hur många platser det är kvar på en kurs. 


Som medlem är du och din hund alltid varmt välkomna hit för att träna på vår fina plan och träffa andra som gillar hundar i vår fina klubbstuga.

Träna med din hund, se Svenska brukshundklubben

Stort tack till DOGZ som sponsrar med goodiebag till alla som går kurs hos oss