Allmänt om kurser
Till vänster hittar du länkar till alla typer av kurser som vi ger. Klicka på den som är aktuell för dig och se vad vi har att erbjuda. När en kurs är öppen för anmälan finns det en länk till Studiefrämjandet som du klickar på för att anmäla dig. När du har anmält dig kommer du inom tre dagar att få en bekräftelse, om du inte fått det så gör en ny anmälan.
Reserv
Vill du stå som reserv till någon av de fulltecknade kurserna skicka ett mail till kurs@sbkhalmstad.se , Ring inte till studiefrämjandet.

Lämna återbud
Om du av någon anledning måste lämna återbud på en kurs du anmält dig till ska detta ske till klubben på kurs@sbkhalmstad.se och inte till studiefrämjandet

Frågor?
Har du några frågor om våra kurser så är du välkommen att mejla till kurs@sbkhalmstad.se 


Idéellt arbete
Tänk på att alla som arbetar/hjälper till på klubben gör en ideell insats. Det innebär att det ibland kan ta en dag eller två innan du får svar på ett mail. Det innebär också att det kan ta någon dag innan vi har uppdaterat våra kurssidor med hur många platser det är kvar på en kurs. Alla anmälningar som sker via länk, går till Studiefrämjandet.  När en kurs är full så kan du inte anmäla dig även om länken skulle ligga kvar på vår websida. Det beror på att det kan ta någon dag innan vi får information från Studiefrämjandet att kursen är full och det kan ta någon dag innan vi har tid att uppdatera informationen.

Ibland ligger vi steget före studiefrämjandet och finns inte kursen på deras sida får man kolla igen dagen efter alternativ kontakta HUS via kursmailen

Som medlem är du och din hund alltid varmt välkomna hit för att träna på vår fina plan och träffa andra som gillar hundar i vår fina klubbstuga.

Träna med din hund, se Svenska brukshundklubben

Stort tack till DOGZ som sponsrar med goodiebag till alla som går kurs hos oss